11/18/12 13:20
(http://www.klassa.bg/)

Теодора Георгиева е новият директор на „Набуко Газ Пайплайн България“

 Теодора Георгиева е новият управляващ директор на „Набуко Газ Пайплайн България“ ЕООД, съобщиха в петък от дружеството.

Георгиева поема поста от Марий Косев. Райнхард Мичек, изпълнителен директор на „Набуко Газ Пайплайн Интернешънъл“ ГмбХ заяви: „С удоволствие посрещаме г-жа Георгиева в „Набуко“. Опитът й в газовата индустрия в България ще даде едно сериозно предимство на проекта „Набуко. Тя ще бъде идеалното допълнение към вече сериозно напредналия проект в България. Бих желал също да благодаря на г-н Косев за неговия ценен принос“.

„Набуко“ е проект от огромно значение за България по отношение на икономическите ползи и диверсификацията на енергийните доставки. Очаквам добре да се сработим с висококвалифицирания екип на проекта и с инвеститорите“, каза от своя страна Теодора Георгиева. „Набуко“ е много напреднал проект в България и аз ще допринеса с управленския си опит и финансовите си познания, за да гарантирам по-нататъшното му развитие, посочи тя.

Теодора Георгиева има опит в българската газова индустрия от над две десетилетия.

След като се включва в екипа на „ОМВ България“ през 1999 г. като финансов директор, от 2004 до 2012 г. тя работи като управляващ директор на компанията. Георгиева е завършила „Финанси“ в Университета за национално и световно стопанство в София през 1994 г.

 

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване