11/21/12 12:01
(http://radiomilena.com/)

Без промяна в цената при винетките за автомобили

vinetka 300x216 Без промяна в цената при винетките за автомобилиБез промяна остава цената на винетния стикер за леки автомобили за 2013 година. Това реши правителството по време на редовното си заседание. Промяня обаче ще има във винетките за камиони във връзка с някои евродирективи, които указват какъв процент от годишната винетка може да бъде дневната, месечната и седмичната, и в този случай и заради този процент, ще се увеличи дневната винетка за тежкотоварните автомобили, а се намалява седмичната и месечната винетка. Така дневният стикер за тежките машини скача от 13 на 20 лева. За сметка на това пък ще поевтинеят седмичните и месечните винетни стикери.

 Без промяна в цената при винетките за автомобили

bookmark Без промяна в цената при винетките за автомобилиsvejo Без промяна в цената при винетките за автомобилиgoogle Без промяна в цената при винетките за автомобилиdelicious Без промяна в цената при винетките за автомобилиstumbleupon Без промяна в цената при винетките за автомобилиfacebook Без промяна в цената при винетките за автомобилиСподели

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване