11/21/12 10:31
(http://radiomilena.com/)

Ден на Индонезия в Поморие

71 Ден на Индонезия в ПомориеПосланикът на Република Индонезия Н.Пр. Буниан Саптомо ще посети град Поморие, съобщиха от Сдружение „Приятели на Индонезия – НУСАНТАРА“. Поводът е иницираният Ден на Индонезия, който ще се състои на 26.11. в Гранд Хотел Поморие.
Според програмата предстои да бъдат открити изложбите: “ВОСЪЧНА ФЕЕРИЯ- БАТИК” на Златка Бобева – председател на Сдружение „Приятели на Индонезия – НУСАНТАРА”, Филиал Бургас и фотоизложбата „ „ИНДОНЕЗИЯ през обективите…. „.
След откриването Посланик Саптомо ще се срещне с представители на бизнеса, медиите, културата, изкуствата, образованието и науката от Община ПОМОРИЕ и Област Бургас.
Денят ще завърши с дегустация на традиционни индонезийски ястия. Танцовият състав при посолството на Индонезия – Pesona Mawar Nusantara „Очарователните рози на Архипелага“ ще вземе специално участие във вечерта.

 

 

 Ден на Индонезия в Поморие

bookmark Ден на Индонезия в Помориеsvejo Ден на Индонезия в Помориеgoogle Ден на Индонезия в Помориеdelicious Ден на Индонезия в Помориеstumbleupon Ден на Индонезия в Помориеfacebook Ден на Индонезия в ПомориеСподели

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване