11/21/12 15:21
(http://www.klassa.bg/)

Сергей Станишев: ГЕРБ направи институциите за посмешище

 Бойко Борисов и върхушката на ГЕРБ направиха институциите за посмешище, заяви от парламентарната трибуна лидерът на БСП Сергей Станишев. Той посочи, че задържането на Николай Колев – Босия във вторник пред Народното събрание вероятно е било за хулиганство.

"40 полицаи задържаха един дисидент – това е блестяща опареция", каза Станишев и посочи, че всички в България разбират, че става дума за политически протест, а не за хулиганство.

Лидерът на БСП призова управляващите да си зададат няколко въпроса: „Колко българи днес оцеляват в мизерия и загубиха работата си в последните години? Колко българи изключват телевизора, когато видят как от екрана г-н Борисов и българският Брад Пит внушават, че хората живеят добре и по-богато? Колко българи живеят с усещането за несвобода и ясното съзнание, че голяма част от медиите обслужват властта?"

„Ако ГЕРБ арестуват всички недоволни от управлението, няма да им стигнат РПУ-та”, заяви лидерът на БСП. "Напълнихте държавата с гербери, калинки, некомпетентни, послушни, но попълнили декларации за лоялност към ГЕРБ. Не към държавата, а към ГЕРБ", уточни Станишев.  

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване