11/22/12 14:07
(http://www.klassa.bg/)

От колите втора употреба японските били най-надеждни

Тъй като автомобилите на старо са една алтернатива в условията криза, вместо закупуването на ново ниско бюджетно возило, изданието Warranty Direct е направило класация на най-надеждните автомобили „втора ръка“ за последните 15 години. Компанията, основана през 1997 година, е разгледала мнението на над 200 000 потребители от създаването си до днес, въз основа на които е съставила списък.

Класацията е направена с отчитането на индекса на надеждност на Warranty Direct. Той съчетава редица фактори, сред които са: колко често се поврежда един автомобил, какви са разходите за ремонта му, изминати километри без ремонт и др.

Допитването е помогнало за съставяне на индекса на надеждност, като колкото по-нисък е той, толкова по-надежден е автомобилът. Топ 10 в класацията се доминира почти изцяло от японските модели. Между марките леки автомобили, които попадат на предните места в класацията, са: Mitsubishi Lancer, Vauxhall Agila, Suzuki Alto, Toyota Aygo, Honda HR-V, Volvo S40.


Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване