11/23/12 11:28
(http://radiomilena.com/)

Изпълнението на европроект в Несебър бе представено в Пловдив

1234 1024x762 Изпълнението на европроект в Несебър бе представено в Пловдив

В хотел „Тримонциум” в Пловдив се състоя Национална конференция за обмяна на добри практики в областта на извънкласните и извънучилищни дейности по проект BG051PO001-4.2.05 “Да направим училището привлекателно за младите хора – Училище за Себеутвърждаване и Подготовка към Европейски Хоризонти” (УСПЕХ), който се осъществява с финансовата подкрепа на Оперативна програма „Развитие на човешките ресурси”, съфинансирана от Европейския социален фонд на Европейския съюз.

 

Участваха над 200 учители от цялата страна, които представиха своя проектен опит под формата на презентации и готови продукти (вестници, списания, витражи, икони, пана от природни материали и др.).

DSC02509 300x225 Изпълнението на европроект в Несебър бе представено в ПловдивАндиопа Цветкова – преподавател по изобразително изкуство в СОУ „Любен Каравелов”- Несебър бе един от представителите на Бургаска област на престижния форум в качеството си на ръководител на група за извънкласна дейност „Етнография”. В стилна презентация, подготвена с помощта на Николина Ганчева – преподавател по математика в несебърското училище  Цветкова показа многообразната изследователска, събирателска и практическа дейност на децата, която обхваща календарните празници и сезонната трудова дейност, вплетена в действие, музика, слово и танц. В последвалата дискусия тя отговори изчерпателно на възникналите въпроси и сподели, че през тази учебна година в СОУ „Любен Каравелов”- Несебър има още по-голям интерес към извънккласните занимания по проекта УСПЕХ.

Андиопа Цветкова определи участието си в Националната конференция за обмяна на добри практики в областта на извънкласните и извънучилищните дейности по проект „ Да направим училището привлекателно за младите хора” като изключително ползотворно.В Пловдив несебърската учителка е закупила и куп сувенири от полимерна глина от благотворителен базар, средствата от които са за осигуряване на лечението на болен ученик.

                                                                              Мара МОМЧИЛОВА

 

 Изпълнението на европроект в Несебър бе представено в Пловдив

bookmark Изпълнението на европроект в Несебър бе представено в Пловдивsvejo Изпълнението на европроект в Несебър бе представено в Пловдивgoogle Изпълнението на европроект в Несебър бе представено в Пловдивdelicious Изпълнението на европроект в Несебър бе представено в Пловдивstumbleupon Изпълнението на европроект в Несебър бе представено в Пловдивfacebook Изпълнението на европроект в Несебър бе представено в ПловдивСподели

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване