11/23/12 13:57
(http://radiomilena.com/)

Теодора Бургазлиева с първа самостоятелна изложба в Лос Анджелис

41 Теодора Бургазлиева с първа самостоятелна изложба в Лос Анджелис

Вчера в Лос Анджелис, в известния старинен хотел Александрия, бе открита първата самостоятелна изложба на Теодора Бургазлиева. През месец декември предстои да бъдат открити още две, сподели талантливата поморийка в специално интервю за RadioMilena.com. На 24-ти декември 3 нейни картини ще бъдат изложени в музея на поетесата Марина Цветаева в Москва. До сега Мис България – 2002 e успяла да реализира няколко изложби във Филаделфия и Ню Йорк. От доста време Теди  обича да пресъздава емоциите си, чрез абстрактни картини, както и да рисува портрети на личности, на които се възхищава, обединени в едно, в Поп Арт стил.
С какво още се занимава обичаната поморийка? Какво и даде и какво и отне короната на „Мис България“? Какво видяха очите на Теди в Ню Йорк, по време на урагана „Санди“?. Това са част от въпросите, на които Теодора Бургазлиева отговаря в рубриката „Поморийци зад граница“. Очаквайте скоро!

52 Теодора Бургазлиева с първа самостоятелна изложба в Лос Анджелис

Изненадите за потребителите на Radio Milena.com тепърва предстоят!

 

 Теодора Бургазлиева с първа самостоятелна изложба в Лос Анджелис

bookmark Теодора Бургазлиева с първа самостоятелна изложба в Лос Анджелисsvejo Теодора Бургазлиева с първа самостоятелна изложба в Лос Анджелисgoogle Теодора Бургазлиева с първа самостоятелна изложба в Лос Анджелисdelicious Теодора Бургазлиева с първа самостоятелна изложба в Лос Анджелисstumbleupon Теодора Бургазлиева с първа самостоятелна изложба в Лос Анджелисfacebook Теодора Бургазлиева с първа самостоятелна изложба в Лос АнджелисСподели

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване