11/24/12 09:25
(http://radiomilena.com/)

Петър Стоянов отказа номинацията за член на КС

petar stoynov 300x182 Петър Стоянов отказа номинацията за член на КСС писмо до „Раковски“ 134 Петър Стоянов отказа номинацията на ръководството на СДС да бъде кандидатът на сините за член на Конституционния съд, предаде КРОСС.

Експрезидентът благодари за поканата, а в личен разговор с председателят на СДС Емил Кабаиванов  аргументира отказа си с омерзението си от отношението в СДС и в ДСБ от евентуалното му кандидатиране за конституционен съдия.

Припомняме, че преди няколко дни президентът Росен Плевнелиев бойкотира полагането на клетва на Венета Марковска като член на Конституционния съд. Премиерът Бойко Борисов предложи на председателя на сините Емил Кабаиванов СДС да номинират кандидат за конституционен съдия, с обещанието депутатите от ГЕРБ да го подкрепят. Няколко дни по-късно лидерът на сините обяви, че издигат кандидатурата на Петър Стоянов. Бившият президент си даде три дни, в които да реши доколко може да приключи редицата международни ангажименти, които имал и без сериозни сътресения да напусне организациите, в които членува.

 Петър Стоянов отказа номинацията за член на КС

bookmark Петър Стоянов отказа номинацията за член на КСsvejo Петър Стоянов отказа номинацията за член на КСgoogle Петър Стоянов отказа номинацията за член на КСdelicious Петър Стоянов отказа номинацията за член на КСstumbleupon Петър Стоянов отказа номинацията за член на КСfacebook Петър Стоянов отказа номинацията за член на КССподели

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване