11/26/12 21:36
(http://www.klassa.bg/)

INICIALI издава първа книга

"Този, който смята, че щастието му зависи от обстоятелствата в живота му, напълно греши. Зависи от мнението му за тези обстоятелства.”

Еразъм Ротердамски

„Независимо дали ни харесва, или не... ние сме творци на самите себе си.
Когато се раждаме на този свят, изпадаме в клопката на илюзията на сетивата и забравяме, че сме божествени създания, че можем да променяме хода на събитията.”

Джордано Бруно

Именно за това става дума в тази книга! За това как самите ние творим настоящето си посредством нашите мисли, вярвания и представи. Маркези предлага изключително лесна, дори на пръв поглед елементарна техника, с която да създаваме щастлива реалност за нас и хората около нас. Нарича се Техника на полето на Предварителната безусловна благодарност (ПББ). Практическата й същност се състои в използването думата-символ БЛАГОДАРЯ, съчетана с физическия израз на щастие – усмивката и тяхното повторение. Полето на ПББ действа като:
- Благоприятен синхронизиращ балон: квантов генератор на синхронни благоприятни съвпадения от самото начало, за които ще бъдем благодарни накрая. Може да се каже, че ставаме късметлии.
- Противогадостен щит: незабавна и превантивна защита срещу външни или странни източници на кризи или болка, срещу физически нападения, завист или лоши случки, гняв или омраза. Полето намалява силата им и ги неутрализира, когато са все още само намерения или възможни тенденции.
- Щит срещу „лош късмет”: незабавна и превантивна защита срещу вътрешни източници на кризи или болка, срещу собствените ни притеснения и страхове, гняв, конфликти, завист или омраза. Полето намалява силата им и ги неутрализира, когато са все още само намерения или възможни тенденции.

Като физик, тоест рационален човек, Маркези доказва действието на техниката на полето на ПББ чрез законите на квантовата физика, и по-конкретно чрез колапса на вълновата функция на Шрьодингер. Или казано по друг начин - преди всяко събитие да се прояви във видимата реалност всички възможни негови варианти съществуват едновременно в насложени квантови състояния. Намесата/наблюдението е факторът, който определя колапса на вълновата функция и появата на единственото събитие, което възприемаме като видимо и измеримо. Мисленето, вярата и представите на човека, който участва в намесата, не са видими или измерими, но са определящият фактор за това кой вариант на събитието ще се прояви, материализира и стане видим.

За автора:
Фабио Маркези e писател, изобретател и изследовател, запален по квантова физика и херметична философия. Инжинер (ITS Fribourg, CH) и доктор по информатика (Университет на Милано), член на Нюйоркската академия на науките и на Американската
академията на научно развитие. Считан е за най - добрия италиански експерт в областта на лечебните свойства на светлината.
Aвтор на различни книги, целящи да подобрят качеството на живот като “Физика на душата“, “Лекуваща светлина“, “Екзотропия“, „Обичай се!“, “Просветлената двойка“ и други.
Води редовно курсове и семинари в Италия и в чужбина. С помощта на неговите открития много хора успяват на подобрят значително качеството си на живот. Основайки се на уважението към собственото тяло и на душевното самосъзнание, се преоткриват нови нива на здраве и благосъстояние.
Зад проекта стои ново издателство - INICIALI
Създаването на Книгоиздателска къща INICIALI е сбъдната мечта, в която вложихме много любов, вяра и ентусиазъм… и благодарност.
Да, благодарност!
Предварителна безусловна благодарност, сигурност, че ще създадем нещо интересно и полезно.
 Книги, които ще учат без да поучават!
 Книги, които ще вдъхновяват за положителни промени, търсения и пътешествия!
 Книги, които ще припомнят!
Затова избрахме и точно това име за нашето книгоиздателство – Iniciali, защото пресъздаваме себе си в нашите книги и заставаме с имената и същността си зад всяко наше творение! Това сме ние J – Филипина Цонева и Галена Георгиева.

Първата ни книга – „Благодаря! Техника за изпълняване на желанията. Как законите на квантовата физика (ще) променят живота ти”, излиза от печат на 28.11.2012 г. (сряда).

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване