11/26/12 09:29
(http://radiomilena.com/)

Автопроизшествие с човешка жертва на пътя Карнобат – Айтос

На 25.11.т.г. около 15.15 ч. в Районно управление «Полиция» – Карнобат е получено съобщение за катастрофа със загинал човек, възникнала по пътя Карнобат – Айтос, след разклона за с. Соколово. – Установено е, че лек автомобил «БМВ», с пазарджишка регистрация, управляван от 27 годишната М.П. от Казанлък, движещ се от Карнобат за Айтос, преминал през насрещната лента за движение и се ударил в крайпътно дърво, разположено в ляво от пътя. От ПТП на място загинал 27 годишния Р.М. от Велинград, а М.П. е транспортирана и настанена в МБАЛ – Бургас с травми в областта на гърдите, без опасност за живота. Причините за инцидента са в процес на установяване.
По случая е образувано досъдебно производство.

 Автопроизшествие с човешка жертва на пътя Карнобат   Айтос

bookmark Автопроизшествие с човешка жертва на пътя Карнобат   Айтосsvejo Автопроизшествие с човешка жертва на пътя Карнобат   Айтосgoogle Автопроизшествие с човешка жертва на пътя Карнобат   Айтосdelicious Автопроизшествие с човешка жертва на пътя Карнобат   Айтосstumbleupon Автопроизшествие с човешка жертва на пътя Карнобат   Айтосfacebook Автопроизшествие с човешка жертва на пътя Карнобат   АйтосСподели

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване