11/26/12 14:53
(http://radiomilena.com/)

Пенко Атанасов с временна приемна в Поморие /видео/

DSC00147 1024x768 Пенко Атанасов с временна приемна в Поморие /видео/

„Хората се интересуват и поставиха проблемите с пречистването на водите през лятото, с неуредената инфраструктура, състоянието на плажа, проблемът с туристическите визи и ниските пенсии.“ Това заяви депутатът Пенко Атанасов, след организираната временна приемна в Поморие и общината в рамките на един ден. Много от въпросите на гражданите се отнасят към общинската управа и общински съвет, които ще бъдат придвижени с помощта на съветниците от БСП. Пенко Атанасов ще отправи питане към министрите Нона Караджова и Лиляна Павлова във връзка с контрола и чистотата на плажовете. Оплакванията са, че заради атракциите през лятото местата за свободно плажуване са намалени.

На срещите народният представител е придружаван от общински съветници от листата на БСП – Поморие. В Каблешково участие взе и председателят на Областния съвет на БСП Атанас Зафиров, който се запозна с проблемите, стоящи пред местната партийна структура и нейното организационното състояние.

Интервю с Пенко Атанасов може да  гледате тук:

DSC00148 1024x768 Пенко Атанасов с временна приемна в Поморие /видео/

2 Пенко Атанасов с временна приемна в Поморие /видео/

 Пенко Атанасов с временна приемна в Поморие /видео/

bookmark Пенко Атанасов с временна приемна в Поморие /видео/svejo Пенко Атанасов с временна приемна в Поморие /видео/google Пенко Атанасов с временна приемна в Поморие /видео/delicious Пенко Атанасов с временна приемна в Поморие /видео/stumbleupon Пенко Атанасов с временна приемна в Поморие /видео/facebook Пенко Атанасов с временна приемна в Поморие /видео/Сподели

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване