11/27/12 10:33
(http://radiomilena.com/)

Конкурс за постъпване на държавна служба в ОДМВР – Бургас за три вакантни длъжности

Със заповед на Министъра на вътрешните работи е обявен конкурс за постъпване на държавна служба в ОДМВР – Бургас за три вакантни длъжности от категория «Г» – инспектор, за които не се изисква първоначална професионална подготовка : младши разследващщ полицай – старши разследващ полицай» в РУ в ОДМВР – Бургас, към отдел «Досъдебно производство».

Освен стандартните изисквания за работа в МВР, към кандидатите са предявени и следните допълнителни изисквания : да притежават висше образование с минимална образователна степен «магистър» по специалност «право» или образователно квалификационна степен «бакалавър» от Академията на МВР, да притежават компютърна грамотност и др.

Документи / по образец / се получават и подават в ОДМВР – Бургас / гр. Бургас, ул. «Христо Ботев» № 46/ всеки работен ден от 15.00 ч.

Срок за прием на документи : 30 дневен от публикуване на обявата

 

За допълнителна информация – тел. 056 / 856 421, 856 924, 856 354 или 856 416.

 

 Конкурс за постъпване на държавна служба в ОДМВР – Бургас за три вакантни длъжности

bookmark Конкурс за постъпване на държавна служба в ОДМВР – Бургас за три вакантни длъжностиsvejo Конкурс за постъпване на държавна служба в ОДМВР – Бургас за три вакантни длъжностиgoogle Конкурс за постъпване на държавна служба в ОДМВР – Бургас за три вакантни длъжностиdelicious Конкурс за постъпване на държавна служба в ОДМВР – Бургас за три вакантни длъжностиstumbleupon Конкурс за постъпване на държавна служба в ОДМВР – Бургас за три вакантни длъжностиfacebook Конкурс за постъпване на държавна служба в ОДМВР – Бургас за три вакантни длъжностиСподели

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване