11/28/12 12:51
(http://radiomilena.com/)

Избраха Диана Йорданова за член на постоянно действаща подкомисия по отчетност на публичния сектор

diana yordanova Избраха Диана Йорданова за член на постоянно действаща подкомисия по отчетност на публичния секторНародният представител от ГЕРБ-Бургас Диана Йорданова бе избрана за член на постоянно действаща подкомисия по отчетност на публичния сектор към парламентарната Комисия по бюджет и финанси. Във връзка с дейността на подкомисията и по искане на председателя на Комисията по бюджет и финанси първостепенни разпоредители с бюджетни кредити съставят отчети за изпълнението на определени бюджети и програми. Те от своя страна се представят на подкомисията в срокове, определени в искането.

„По този ред могат да се обсъждат и отчети за изпълнението на извънбюджетни сметки и фондове. В заседанията на подкомисията участват първостепенният разпоредител, председателят на Сметната палата и министърът на финансите или техни заместници, както и други лица по покана на председателя на подкомисията”, коментира бургаският депутат Диана Йорданова.

След обсъждането на отчета председателят на подкомисията изготвя доклад с оценка за изпълнението на бюджета, който се предоставя на Комисията по бюджет и финанси и на народните представители.

 Избраха Диана Йорданова за член на постоянно действаща подкомисия по отчетност на публичния сектор

bookmark Избраха Диана Йорданова за член на постоянно действаща подкомисия по отчетност на публичния секторsvejo Избраха Диана Йорданова за член на постоянно действаща подкомисия по отчетност на публичния секторgoogle Избраха Диана Йорданова за член на постоянно действаща подкомисия по отчетност на публичния секторdelicious Избраха Диана Йорданова за член на постоянно действаща подкомисия по отчетност на публичния секторstumbleupon Избраха Диана Йорданова за член на постоянно действаща подкомисия по отчетност на публичния секторfacebook Избраха Диана Йорданова за член на постоянно действаща подкомисия по отчетност на публичния секторСподели

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване