11/29/12 15:56
(http://www.klassa.bg/)

В най-тежката криза ние всеки ден откриваме строителни обекти

 „Виждате, че в най-тежката криза в света, ние всеки ден откриваме кръстовища на няколко нива, аули, библиотеки, пътища, проходи, театри“. Това заяви в четвъртък във Варна премиерът Бойко Борисов, цитиран от Агенция „Фокус“. Борисов откри нов спортен комплекс със зала за колективни спортове в Икономическия университет в града.

Предстои и реконструкция на Двореца на културата и спорта във Варна, който да отговаря на международните съвременни изисквания за големи спортни състезания. Към варненските журналисти премиерът Борисов се обърна с препоръка да показват построеното до този момент от правителството. „Показвайте пътища, театри, аули, библиотеки, спортни зали и не коментирайте нищо”, нареди премиерът.

Борисов допълни, че от първия ден на управлението си, правителството на ГЕРБ е платило високите пенсии на пенсионерите. „Тогава правителството на Станишев и Орешарски в Министерство на финансите оставиха държавата потопена с половин милиард и сега продължаваме да плащаме”, подчерта той.

 

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване