12/01/12 18:31
(http://www.klassa.bg/)

Откриха домашна оранжерия за канабис в Плевен

Домашна миниоранжерия е открита при операция на плевенски антимафиоти, съобщиха от пресцентъра на МВР. Служители на сектор „БОП” – Плевен проведоха операция на територията на града, при която е открита домашна оранжерия за отглеждане на наркотични вещества.
Антимафиотите предприели претърсване в дома на 27-годишния плевенчанин Д.К. Оказало се, че мъжът превърнал едно от помещенията в миниоранжерия за канабис. Стаята била облепена с фолио и оборудвана с нитро лампа. Спецполицаите конфискували седем саксии с насадени зелени растения с височина около половин метър. При направените полеви наркотестове насажденията реагирали на марихуана. В шкаф в кухненското помещение били открити и иззети още около 30 г суха зелена тревиста маса.
Д.К. е задържан за срок от 24 часа. Под наблюдението на Районна прокуратура – Плевен по случая е образувано досъдебно производство за извършено престъпление по чл. 354 в от НК.
Работата по разследването продължава.
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване