12/04/12 14:11
(http://radiomilena.com/)

В подкрепа на българското кино: История на филмовия проект „Васил Левски“

12 168x300 В подкрепа на българското кино: История на филмовия проект Васил Левски„Спекта Ауто”ООД – представител на ТОЙОТА за гр. Бургас и региона застава зад една нова кауза в подкрепа на българското кино и

ИСТОРИЯ НА ФИЛМОВИЯ ПРОЕКТ „ВАСИЛ ЛЕВСКИ“

Ние сме горди с  българските класически произведения и историческо ни наследство. Искаме, когато кажем България, да нахлуе чан от „Краят на песента“, пукот на горящите цветя от „Козият рог“, да полъхне вятър от златните ниви и от чардака на старата къща на „Гераците”… където и да сме по света.
Каним Ви да подкрепите ЕДИН БЪЛГАРСКИ проект за игрален филм ЛЕВСКИ на Асоциация Българска кинокласика и култура с ръководител и режисьор, председателят на асоциацията Максим Генчев.

Номерът на сметката в банка ЦКБ АД, по която всички желаещи могат да преведат своите дарения, е:IBAN: BG94CECB979010C9817501 BIC:CECBBGSFДарения могат да се направят и чрез изпращане на SMS с текст DMSKINO на номер 17 777 за всички мобилни оператори на стойност 1 лев (без ДДС).

 В подкрепа на българското кино: История на филмовия проект Васил Левски

bookmark В подкрепа на българското кино: История на филмовия проект Васил Левскиsvejo В подкрепа на българското кино: История на филмовия проект Васил Левскиgoogle В подкрепа на българското кино: История на филмовия проект Васил Левскиdelicious В подкрепа на българското кино: История на филмовия проект Васил Левскиstumbleupon В подкрепа на българското кино: История на филмовия проект Васил Левскиfacebook В подкрепа на българското кино: История на филмовия проект Васил ЛевскиСподели

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване