12/06/12 14:12
(http://radiomilena.com/)

Камикадзето и помощниците му идвали няколко пъти в България

120719 BURGAS17 Камикадзето и помощниците му идвали няколко пъти в България

Атентаторът от Сарафово и помощниците му са влезли в България със истинската си самоличност. Това съобщи пред журналисти в Царево министър-председателят Бойко Борисов, предаде КРОСС. Той уточни, че атентаторът и помощниците му са фалшифицирали документите си в нашата страна. Те няколко пъти са посещавали България, като при това са наемали апартаменти, хотели и коли с фалшивите документи, а с истинските са напускали границата ни.

По думите на премиера едва след разкриване самоличността на камикадзето, ще стане ясна цялата схема за атентата на бургаското летище. До момента знаем кои лица, свързани с атентата, са идвали в България. Знаем къде са пребивавали, знаем с кого са свързани и знаем връзките им с този, който се е самоубил. За да се изнесе допълнителна информация трябва да се установи самоличността на взривилия се, каза още той.

 Камикадзето и помощниците му идвали няколко пъти в България

bookmark Камикадзето и помощниците му идвали няколко пъти в България svejo Камикадзето и помощниците му идвали няколко пъти в България google Камикадзето и помощниците му идвали няколко пъти в България delicious Камикадзето и помощниците му идвали няколко пъти в България stumbleupon Камикадзето и помощниците му идвали няколко пъти в България facebook Камикадзето и помощниците му идвали няколко пъти в България Сподели

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване