12/06/12 09:19
(http://www.klassa.bg/)

Кметът на София празнува Коледа в аванс

Кметът на София Йорданка Фъндъкова отпразнува Коледа в аванс заедно с много млади таланти по време на церемонията Студент на годината 2012, която се проведе снощи в зала 3 на НДК. Събитието бе заснето са Коледната програма на БНТ и на ВОХ тв.
Младите таланти DJ DIASS & Donna получиха комплименти за страхотните изпълнения лично от г-жа Фъндъкова и пожелания за още много сценични успехи.
Нашумелият диджей, който е в трескава подготовка за промоцията на втория си албум, който се издава и разпространява от българския музикален лейбъл DJ UNIVERSE, се похвали и със стартиралата продажба на билети за премиерата на албума на 1 март (петък) 2013 г, в зала „Рейнбоу Плаза”, София.
Специални гости на промоцията на DJ DIASS ще бъдат водещият Йордан Георгиев (Данчо Стълбицата) - БНР, DJ Стивън и DJ Ясен Петров от Метрополис и DJ Джорджо Би (Георги Благоев), чуждестранните диджеи DJ Peter Brown (Испания) и DJ Gav Fraser (Англия), вокалните изпълнители в албума – Маги Джанаварова, Веси Бонева, Донна, Силвия Трифонова, Дива и други.
Младия талант DIASS е откритие на Алфа радио и двукратен шампион на България (2008 и 2010 г.) – победител в конкурса на Алфа радио в категория „Млади таланти” и в националния конкурс “DJ Vibrations 2010” – Велико Търново за най-добър House DJ на България. Първият му албум с 14 авторски парчета в стил хаус е на музикалния пазар от 01.09.2011 г. Промоцията се състоя пред 1 500 души публика на 27 август 2011 г. в ,,Гранд Хотел Варна” и афтър парти в ,,Рапонги Бийч”, Варна. През април 2012 г. DJ Diass участва в националното турне на музикална телевизия BOX TV в 12 града на България и отново спечели сърцата на публиката.



Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване