12/06/12 16:58
(http://www.hsnovini.com/)

Училището в с. Радиево обнови две класни стаи по проект

Ремонтът на класните стаи ще бъде готов до дни

Училище „Христо Смирненски” в димитровградското село Радиево обновява две класни стаи. Ремонтът е част от проект на образователното министерство за подобряване на качеството на образованието в средищните училища, чрез въвеждане на целодневната организация на училищния процес.

До дни се очаква да приключи ремонта на класните стаи. Подменя се подовата настилка с нов ламиниран паркет. Помещенията ще бъдат оборудвани и с нови училищни мебели, информира директорът на ОУ „Хр. Смирненски” Венета Нейкова.

В училището се обучават 138 ученици и 22 деца в предучилищна възраст. С въвеждането на целодневна организация на учебния процес по проекта са обхванати 80 ученици в 3 групи. Назначени са и трима възпитатели.

Основната цел на проекта е подпомагане на процеса на ефективно въвеждане на целодневната организация на учебния процес. Той се изпълнява до 31 октомври 2014 година. Финансира се от оперативна програма „Развитие на човешките ресурси”.

Репортаж гледайте в новините на телевизия „Рекординг”.

Венета Нейкова, директор на ОУ „Хр. Смирненски”

 

Хасково Новини

 

 

 

 

 

 

 

По проекта са обхванати 80 ученици в 3 групи

 

 

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване