12/07/12 15:38
(http://www.hsnovini.com/)

69 абсолвенти от УНСС- Хасково получиха своите дипломи

Доц. Живко Драганов- директор РЦДО УНСС- Хасково

Ден преди студентския празник от Регионалният център за дистанционно обучение на УНСС в Хасково връчиха официално дипломите на първия си випуск в специалност „Икономика”.  69 са студентите, които получиха степен бакалавър.

Приветствие към абсолвентите и техните близки отправиха ръководители и преподаватели от Университета за национално и световно стопанство.

“Това е изключително важен ден както за Регионалния център за дистанционно обучение на УНСС- Хасково, така и за самия град и областта, защото тук се дипломират първите в страната бакалаври завършили дистанционно обучение”. Това заяви директорът на образователния център, доц. Живко Драганов.

“Стремете се към успешна реализация в живота, винаги се гордейте с това, че сте завършили УНСС и се борете с всички знания и умения, които сме Ви дали. На добър час скъпи студенти.” С тези думи ректорът на УНСС проф. Стати Статев поздрави абсолвентите.

Репортаж за тържественото връчване на дипломите гледайте в новините на телевизия Рекординг.

Хасково Новини

Ректорът на УНСС- проф. Стати Статев

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Отличничката на випуска Калинка Димитрова

 

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване