12/08/12 21:35
(http://www.klassa.bg/)

Моцартовият оркестър от Виена пристига със специални изисквания

С много Коледно настроение и със специални изисквания след броени дни пристигат ViennaMozartOrchestra. Музикантите носят изтънчения дух на 18 век и съответно желанията им по отношение на настаняване, кухня и транспорт са различни от традиционните.

Като експерт в посрещането на световни звезди и знаменитости Витоша Парк Хотелще предостави всички необходими условия, за да се чувстват артистите като у дома си. Едно от изискванията на оркестъра е да има две отделни стаи, в които да се съхраняват автентичните костюми, перуки и пюпитри. Реквизитът им е застрахован на много висока стойност и е много важно да се съхранява по подходящ начин. Специално изискване на артистите е в хотела да има басейн, тъй като по-голямата част от музикантите от оркестъра не започват своя ден без редовна тренировка. Витоша Парк Хотелще осигури класна селекция червени вина, поднесени с френски и италиански сирена, и отбрани месни деликатеси, като ВИП посрещане на Виенския оркестър, който гостува за първи път в България.

 

След концерта на 14 декември в София ViennaMozartOrchestraще се докоснат и до изкушаващите предложения на екзотичната кухня на столичното заведение PSFood& Drinks. По изискване на музикантите менюто ще е разнообразно, с поне 10 компонента. Мениджмънтът на артистите избра заведението от 8 други, които представиха своите менюта и снимки на интериора.

 

 


Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване