12/08/12 16:20
(http://radiomilena.com/)

Нейнски започва преговори със Синята коалиция

neinska Нейнски започва преговори със Синята коалиция

 

Евродепутатът Найдежда Нейнски получи мандат за започване на преговори  със Синята коалиция за подписване на споразумение за общо явяване на изборите със Синята коалиция. Това стана ясно след днешния форум на Гражданско сдружение „Национален съюз Единство“ в Пловдив, предаде КРОСС.

Смисълът на сдружението е да катализираме процесите за обединена десница, младежите да инициират разговор, който да доведе до прерастването на Синята коалиция в единен политически субект, подчерта отново Нейнски. Тя бе категорична, че в листи на отделни партии няма да участва, а ще се включи в листа на обединената десница.

Разговорите за подновяване на Синята коалиция предстоят”, заяви и бившият лидер на СДС Мартин Димитров. По думите му ГЕРБ и БСП не могат да решат проблемите на България и затова хората имат нужда от алтернатива. „След толкова разделения в дясното пространство, няма как да сме алтернатива, ако не се обединим отново”, категоричен бе той.

Председателят на новосформираното сдружение Христо Панчугов категорично заяви, че то няма да се трансформира в партия. Той прочете манифест, в който се твърди, че десните ценности в страната са под контрола на дългите пипала на бившата Държавна сигурност.

 Нейнски започва преговори със Синята коалиция

bookmark Нейнски започва преговори със Синята коалицияsvejo Нейнски започва преговори със Синята коалицияgoogle Нейнски започва преговори със Синята коалицияdelicious Нейнски започва преговори със Синята коалицияstumbleupon Нейнски започва преговори със Синята коалицияfacebook Нейнски започва преговори със Синята коалицияСподели

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване