12/08/12 09:52
(http://www.klassa.bg/)

Обаждането на радиоводещите, които се престориха на принц Чарлз и кралицата, завърши трагично

Преди три дни австралийските радиоводещи Майкъл Крисчън и Мел Григ направиха шеговито обаждане в болницата, където се е лекувала бременната принцеса Кейт, и се представиха за принц Чарлз и кралица Елизабет II, като разпитаха за здравословното състояние на съшругата на принц Уилям. В петък медицинската сестра, която пое обаждането, беше открита мъртва, като най-вероятната версия е самоубийство. Водещите са свалени от ефир до второ нареждане, съобщава британският в. "Гардиън".
Австралийското радио „Тудей Еф Ем” даде изявление в петък вечерта, в което изрази мъката си от смъртта на Хасинта Салдана и съобщи, че двамата водещи, отговорни за обаждането, „са дълбоко шокирани” от случилото се.
Все още не е ясно дали Григ и Крисчън са освободени за постоянно или ще се завърнат на работното си място.
Когато новината за смъртта на медицинската сестра e избухнала, в Австралия е било нощ. От ръководството на радиото заявиха, че току-що са научили за това от британският в. „Дейли мейл” и че има много детайли, с които те все още не са запознати.
Радиостанцията „Тудей Еф Ем” и нейните водещи често привличат критика през последните години, след поредица от нашумели дискусии, свързани с техни спорни материали.







focus-news.net

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване