12/09/12 20:49
(http://www.klassa.bg/)

Радио "Веселина" с празничен концерт в Сандански


Повече от 6 часа продължи празничният концерт на радио „Веселина” в град Сандански по повод присъединяването на най-южните райони на страната към голямото семейство на радиостанцията. С кръшни македонски хора под дъжда и руйно вино жителите и гостите на града поляха предколедно новите честоти в Сандански (105,7 MHz), Петрич (94,1 MHz) и Кресна (92,3 MHz).

Концертът откри Градският духов оркестър на Сандански, а водещите на събитието Вера Черкезова и Методи Вълчев от „Честито“ забавляваха публиката през декемврийския следобед. Любимите радио гласове Деси Тасева от „Капучино“, Мария Колева от „Усмивки с Мария“ и Светлана Кабаиванова от „ВИП зона“ също се включиха в хората на площада. Фолклорни групи и ансамбли за народни песни и танци от града подгряха присъстващите гости, а любимецът на македонския край Иван Дяков накара малки и големи близо 2 часа да танцуват под дъжда без почивка.

Синеококият чаровник на попфолка Ангел раздава автографи и се снима чинно с всички свои почитатели от Сандански. Освен популярните „Пак в сърцето”, „Градски мацки” и „Като хлапачка”, Ангел изпълни на живо и една от най-популярните македонски песни „Роженският манастир”.

Последна на сцената се качи попфолк фурията Райна, която пя специално за своите съграждани. Музикалният подарък на радио „Веселина” в Сандански стопли и зарадва жителите на града и првърна съботата им в незабравим празник.

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване