12/10/12 12:12
(http://radiomilena.com/)

БФБ ще чества 90-годишнината на българския волейбол в нов офис

Българската федерация по волейбол ще влезе в своя нов офис в Парк-хотел „Москва”, улица ‘’Незабравка’’ №25, ниско тяло, на 12 декември, сряда от 12:00 часа. Новият офис е следствие на желанието на БФВ да разшири и подобри дейността си. Офисът в Министерството на физическото възпитание и спорта ще продължи да функционира, съобщиха от федерацията.

Същевременно се навършват 90 години от създаването на българския волейбол, 70 години от създаването на държавното първенство и 60 години от бронзовите медали на Световното първенство в Москва’52. По този случай Българската федерация по волейбол тържествено ще отбележи събитието чрез коктейл в ресторанта на Парк-хотел „Москва”, на първия етаж.

 БФБ ще чества 90 годишнината на българския волейбол в нов офис

bookmark БФБ ще чества 90 годишнината на българския волейбол в нов офисsvejo БФБ ще чества 90 годишнината на българския волейбол в нов офисgoogle БФБ ще чества 90 годишнината на българския волейбол в нов офисdelicious БФБ ще чества 90 годишнината на българския волейбол в нов офисstumbleupon БФБ ще чества 90 годишнината на българския волейбол в нов офисfacebook БФБ ще чества 90 годишнината на българския волейбол в нов офисСподели

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване