12/10/12 18:27
(http://radiomilena.com/)

Коледната елха в Поморие заблестя заедно с главната улица /видео/

elha3 195x300 Коледната елха в Поморие заблестя заедно с главната улица /видео/Студеното време не попречи на поморийци да се съберат на централния площад в града, за да видят как ще светне коледната елха. Кметът на Община Поморие Иван Алексиев заедно с 2 годишния Кристиан Вражев запалиха светлините след отброяване на цифрите от присъстващите на площада по обратния ред от 12 до 1. Заедно с елхата светна и коледната украса на главната улица. Запалването на светлините бе придружено и с красива заря.
„Изминаващата 2012. е една добра и успешна година. Искам в навечерието на най-хубавия празник – Коледа да пожелая на всички вас много здраве, много топлина в душите, много топлина в семействата и най вече положителни и слънчеви емоции“, заяви Алексиев пред присъстващите.
В празничната концертна програма участие взеха: Общински духов оркестър, ДФТА „Раковина“, солисти от ОДК – Поморие, деца от ОДЗ „Детелина“, вокална група към СОУ „Иван Вазов“ и мажоретен състав “Фреш“ при НЧ „Просвета – 1888.

Видеозапис може да гледате тук:

2 Коледната елха в Поморие заблестя заедно с главната улица /видео/

 Коледната елха в Поморие заблестя заедно с главната улица /видео/

bookmark Коледната елха в Поморие заблестя заедно с главната улица /видео/svejo Коледната елха в Поморие заблестя заедно с главната улица /видео/google Коледната елха в Поморие заблестя заедно с главната улица /видео/delicious Коледната елха в Поморие заблестя заедно с главната улица /видео/stumbleupon Коледната елха в Поморие заблестя заедно с главната улица /видео/facebook Коледната елха в Поморие заблестя заедно с главната улица /видео/Сподели

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване