12/11/12 14:08
(http://www.hsnovini.com/)

3 двойки под венчило в Хасково на 12.12.2012 г.

Интересът на хасковлии към повтарящите се числа в датите идва през 2007 г.

3 двойки са избрали да се врекат във вечна вярност през утрешния ден – 12.12.2012 г. в Хасково. Броят на желаещите да сключат брак на дата с тройно повтарящи се числа с всяка година намаля, коментират от дирекция ГРАОН на общинската администрация.

И трите двойки, които утре ще сключат граждански брак са от Хасково. Първата сватба е насрочена за 15.00 часа. От началото на новото хилядолетие досега точно дванадесет пъти се повтарят сходни еднотипни цифри.

Тълкувателите на планетарните знаци уверяват, че 2012 е много благоприятна година за узаконяване на семейство. Според астролозите събирането на три числа 12, вещае късмет. Интересът на хасковлии към дата с повтарящи се числа за сключване на граждански брак е от 6 години, отчитат от общината. На 7.7.2007 година под венчило минали 19 двойки. Цифрата на бракосъчетанията на тази дата остава и до днес рекордна за Хасково.

Запазва се тенденцията на двойки, които искат да сключат брак през седмицата. Ритуалът в делничен ден е 104 лева. Изнесените ритуали в заведения на територията на областния град струват 213 лева. От началото на година 338 са сватбите в областния град, с близо 100 по-малко от миналата година, отчитат от общината.

 

Репортаж гледайте в новините на телевизия „Рекординг”.

Хасково Новини
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване