12/11/12 10:24
(http://radiomilena.com/)

Представители само на 3 от партиите в Народното събрание се явиха на консултациите при несебърския кмет

IMG 2271 copy 300x191 Представители само на 3 от партиите в Народното събрание се явиха на консултациите при несебърския кмет  В изпълнение на решение №18/05.12.2012 на РИК-Бургас при кмета на Община Несебър Николай Димитров се състоя първия тур на консултации с представителите на парламентарно представените партии, регистрираните инициативни комитети,както и тези, които имат представители в Европейския парламент, за определяне броя на секционните избирателни  комисии (СИК) и техните ръководства за произвеждане на референдума на 27.01.2013 г.

Въпреки изпратените в законоустановения срок покани при кмета се явиха представители само на ГЕРБ, Коалиция за България /КБ/ и ДПС. Те се запознаха със заповедта на кмета за  образуване на избирателните секции на територията  на   община  Несебър  и  утвърждаване  на   тяхната  номерация  и адрес. С нея се определяя и   броя   на  членовете  СИК  и   подвижните  СИК. За референдума на 27.01.2013 21 СИК ще са в състав от 7 членове, 11 с 5.Подвижната СИК ще е също от 5 човека, като общият брой на  членовете на СИК и ПСИК е 207.

Съгласно Изборния кодекс и определения от РИК-Бургас брой на членовете на СИК, квотите на парламентарно представени партии и коалиции са: ГЕРБ-87 души, КБ-46, ДПС-46, Атака-23, Синята коалиция-12, НДСВ ще има 4 членове.

Ръководството на СИК  ще се състои от  66 души. От тях ГЕРБ  ще има 32 човека, КБ-13, ДПС-10, Атака-7, Синята коалиция-3, НДСВ-1.

                                                                                Максим МОМЧИЛОВ

 Представители само на 3 от партиите в Народното събрание се явиха на консултациите при несебърския кмет

bookmark Представители само на 3 от партиите в Народното събрание се явиха на консултациите при несебърския кмет  svejo Представители само на 3 от партиите в Народното събрание се явиха на консултациите при несебърския кмет  google Представители само на 3 от партиите в Народното събрание се явиха на консултациите при несебърския кмет  delicious Представители само на 3 от партиите в Народното събрание се явиха на консултациите при несебърския кмет  stumbleupon Представители само на 3 от партиите в Народното събрание се явиха на консултациите при несебърския кмет  facebook Представители само на 3 от партиите в Народното събрание се явиха на консултациите при несебърския кмет  Сподели

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване