12/12/12 15:59
(http://www.klassa.bg/)

Актрисата Дженифър Лоурънс е най-желаната жена на планетата

Актрисата Дженифър Лоурънс, прославила се с филма „Игрите на глада“, оглави класация на 99-те най-желани жени в света за 2013 г. на известното канадско онлайн списание AskMen. В списъка влизат не само звезди на модата и изкуството, но и спортисти и политици.
Те са избрани от 2,4 милиона души. Критериите са били не само красотата на дамите и тяхната кариера. „Вие избирате жени, които съчетават сексуалност, ум, амбиция и чар“, се казва на сайта на изданието.
Главният редактор Джеймс Бесил обяснява първото място на Лоурънс с това, че тя е по-естествена от останалите артистки, и името й не се е появявало по страниците на жълтата преса в последните 3-4 години. По същата причина е била наказана американската звезда Ким Кардашиян, която пада от 8-мо на 98-мо място. Рейтингът й се срива, след като името й започва често да се появява по таблоидите, обяснява Бесил пред Ройтерс. .
В първата петица влизат още актрисата Мила Кунис, моделът Кейт Аптън, певицата Риана и „човекът-паяк“ Ема Стоун.
Херцогинята на Кембридж Кейт Мидълтън е 25-та, а първата дама на САЩ Мишел Обама - 33-та. В топ-листата на 85 позиция се класира Надежда Толоконникова от скандалната руска група „Пуси Райът“. Тя изпреварва Шарлийз Терон, Кейт Мос и Кейти Холмс, отбелязаха руските медии.

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване