12/12/12 10:19
(http://radiomilena.com/)

Вече са известни номинациите в категориите на третите годишни награди за Best DJ & CLUB of the Year BULGARIA 2012

BEST DJ 300x300 Вече са известни номинациите в категориите на третите годишни  награди за Best DJ & CLUB of the Year BULGARIA 2012Петте номинирани във всяка една от категориите в третото издание на конкурса за определяне на най-добър DJ и най-добър клуб на България 2012 са вече известни. Гласуването се извършва на специално създаденото приложение www.facebook.com/awards.bg . Освен онлайн в приложението можете да дадете своя вот и чрез SMS на кратък номер 1093.

Гласуването стартира в края на септември със свободни предложения от страна на публиката. От началото на декември до 10 януари 2013 г. продължава с втория си етап, по време на който между топ 5 номинирани ще бъдат селектирани финалните победители. Събралите най-много гласове ще получат награди на официална церемония на 16 януари 2013 в София.

Сред финалистите можем да видим както познати и утвърдени имена, така и нови артисти и клубове, които се борят за вота на феновете от цялата страна. За най-доброто място за забавление в България тази година клубни претенденти са Yalta Club, Mascara, S.H.O.W.R.O.O.M., Tequila Club и Cacao Beach.

Пълният списък с номинираните можете да видите на www.facebook.com/awards.bg .

 Вече са известни номинациите в категориите на третите годишни  награди за Best DJ & CLUB of the Year BULGARIA 2012

bookmark Вече са известни номинациите в категориите на третите годишни  награди за Best DJ & CLUB of the Year BULGARIA 2012svejo Вече са известни номинациите в категориите на третите годишни  награди за Best DJ & CLUB of the Year BULGARIA 2012google Вече са известни номинациите в категориите на третите годишни  награди за Best DJ & CLUB of the Year BULGARIA 2012delicious Вече са известни номинациите в категориите на третите годишни  награди за Best DJ & CLUB of the Year BULGARIA 2012stumbleupon Вече са известни номинациите в категориите на третите годишни  награди за Best DJ & CLUB of the Year BULGARIA 2012facebook Вече са известни номинациите в категориите на третите годишни  награди за Best DJ & CLUB of the Year BULGARIA 2012Сподели

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване