12/12/12 20:35
(http://www.klassa.bg/)

Водещ мениджър на "Дойче банк" сред заподозрените по делото за укриване на данъци

Имената на водещия мениджър на „Дойче банк” Юрген Фичен и членът на финансовия надзор Щефан Краузе попаднаха след заподозрените по делото за укриване на данъци във финансовата институция, съобщиха от банката.

През 2009 година топ мениджърите са подписали съмнителен декларация за плащане на данъка върху продажбите. От „Дойче банк” изразяват готовност да сътрудничат на разследването по всички въпроси.

От институцията подчертават, че декларацията за плащане на данъка върху продажбите от 2009 е била коригирана впоследствие.

По-рано през деня 500 служители на Федералната криминална служба, на данъчните и полицията претърсиха офиси на „Дойче банк” и частни жилища във Франкфурт, Берлин и Дюселдорф, в рамките на разследване, което е започнало още 2010 г. В официално изявление ръководството на банката потвърди, че претърсванията са свързани с провеждащо се в момента разследване на бизнеса с търговия с въглеродни квоти и че тя активно сътрудничи на властите.


Copyright © CROSS Agency Ltd.
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване