12/12/12 15:33
(http://radiomilena.com/)

Осъдиха айтоски лихвар

temida 300x182 Осъдиха айтоски лихварНа 05.12.2012г. в гр.Бургас, Апелативен съд Бургас в публично заседание по ВНОХД №117/2012г. призна за виновен подсъдимия Лютви Алиев Мехмедалиев от гр.Айтос Обл.Бургас в това, че в периода 1999г.-2005г. в гр.Айтос Обл.Бургас като физическо лице без съответно разрешение, извършил по занятие банкови сделки – отпускане на заеми с лихви, за която дейност се изисква такова разрешение съгласно Закона за банките /отм./, като е предоставил кредити на множество физически лица и е получил значителни неправомерни доходи в размер на 65 300лв., поради което и на основание чл.252 ал.ІІ във вр. с ал.І от НК и чл.55 от НК го осъди на 4/четири/години „лишаване от свобода” при първоначален „общ” режим на изтърпяване, „глоба” в размер на 5000/пет хиляди/лв., както и „конфискация” на ? идеална част от имущество /шест леки автомобила/.

Присъдата подлежи на обжалване и протестиране пред ВКС на РБ.

 

 Осъдиха айтоски лихвар

bookmark Осъдиха айтоски лихварsvejo Осъдиха айтоски лихварgoogle Осъдиха айтоски лихварdelicious Осъдиха айтоски лихварstumbleupon Осъдиха айтоски лихварfacebook Осъдиха айтоски лихварСподели

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване