12/12/12 14:38
(http://www.hsnovini.com/)

Събират средства за деца на загинали военни

Фондация “Деца на българската армия”

Тази вечер от 18.00 часа в Киносалона на Военен клуб- Хасково ще се проведе благотворителен базар и концерт „Деца на Българската армия”. Организирани са по инициатива на Министерство на отбраната, Изпълнителна агенция „Военни клубове и военно-почивно дело”,  Военните клубове в Хасково и Харманли и командването на военно формирование 52740 – Хасково.

Участие в концерта ще вземат Клуб по спортни танци „Гранд”, Фолклорен танцов ансамбъл „Златна Тракия”, деца на военнослужещи с индивидуални певчески изпълнения. Входът за концерта е свободен.

На базара на входа за залата всеки ще има възможност да закупи автентични български сурвачки и картички изработени от децата от началните училища „Отец Паисий” и „Алеко Константинов” – Харманли и възпитаници на Клуб по спортни танци „Гранд”.

Събраните средства ще бъдат приведени в сметката на фондация „Деца на Българската армия”, която  подпомага финансово децата на загинали при и по повод изпълнението на войнския си дълг мъже и жени.

Хасково Новини
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване