12/12/12 14:55
(http://www.hsnovini.com/)

“Хасково 2012″ очаква решението за преиграване срещу “Левски”

Станислав Станков

До няколко дни ще стане ясно дали ще има преиграване между баскетболните тимове на „Хасково 2012” и „Левски” София. В понеделник комисия ще реши дали мачът, който местния отбор загуби служебно ще се играе повторно или не.

Ръководството на хасковския тим вече е подало жалба за преиграване на двубоя, който тима загуби служебно на 25- ти ноември. Тогава отборът воден от Елена Станкова не излезе в зала „Дружба”, заради напускането на 3 от американските състезателки и здравословни проблеми, които сполетяха голяма част от останалите баскетболистки.  Софиянките пристигнаха в залата, но мач не се състоя и бе отсъдена служебна победа в тяхна полза.

“Аз мисля, че имаме много големи шансове този мач да бъде преигран. Зависи от арбитража, ние сме представили медицински бележки, снимков материал, и изобщо всичко, което е необходимо. Има предпоставки да се преиграе срещата”, заяви изпълнителния директор на “Хасково 2012″, Станислав Станков.

Подробности гледайте в новините на телевизия Рекординг.

Хасково Новини
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване