12/13/12 16:34
(http://www.klassa.bg/)

Чарли Шийн даде 100 хиляди долара на Линдзи Лоън и я обяви за "неблагодарница"

Напоследък Линдзи Лоън си има неприятности с данъчните власти в САЩ. За да се измъкне от кашата, актрисата е обявила за продан някои свои имоти, а други - под наем. В един момент така го закъсала, че останала без налични пари.

Тя се оплакала на Чарли Шийн, който й дал 100 000 долара в брой. Актьорът дори не поставил срок за връщане на парите. "И да не ми ги върне - голяма работа. Въпросът е в уважението. Очаквах поне едно "благодаря". Обаче и досега не съм го получил. Разочарован съм", казва Шийн.

Понастоящем Линдзи дори не живее в собствения си дом, тъй като го е обявила за продан. Тя обитава къща под наем в тузарския Бевърли Хилс, като обаче напоследък изпитва затруднения с наема - 8000 долара месечно, пише БГНЕС.

Според запознати обаче, всичко това са трикове на мултимилионерката Лоън, която просто опитва да си спести плащането на 233 000 долара, които дължи на хазната според данъчните власти.
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване