12/14/12 14:49
(http://www.hsnovini.com/)

50 000 онлайн справки за данъчни задължения за три дни

Справката е възможна ако имате електронен подпис

Над 50 000 справки за данъчните и осигурителните си задължения са направили клиентите на НАП  в страната само за три дни, откакто е достъпна услугата за онлайн проверка на дължими суми към хазната.

Електронната услуга е част от кампанията на Националната агенция за приходите по въвеждане на единната сметка за плащане на данъци и осигурителни вноски от догодина.

От 1-ви януари 2013-та всички данъци и осигурителни вноски (с изключение на тези за допълнително задължително пенсионно осигуряване) ще се плащат по една единствена банкова сметка. Освен това при превод на пари към бюджета отпадат всички кодове за вид плащане. Няма да е необходимо и да се попълва изрично основание за плащане, тъй като погасяването на задълженията към хазната ще става според датата на възникването им.

НАП призовава всички свои клиенти да проверят дали имат непогасени или неуточнени задължения. При възникнали въпроси или неуточнени суми, клиентите на администрацията да търсят служителите на офиса в Хасково за изясняване на клиентската им сметка.

 Хасково Новини
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване