12/14/12 16:17
(http://www.klassa.bg/)

Бургаски мол стана "Сграда на годината 2012"


Мол Galleria Burgas получи престижната награда „Сграда на годината 2012”, съобщиха от компанията. На официална церемония в столичния „Кемпински хотел Зографски” призът беше връчен на Дани Беркович, изпълнителен директор на фирмата–инвеститор в мола GTC Bulgaria. Модерната сграда на бургаския мол с впечатляваща визия, е построена е от „Планекс“ ООД. Мол Galleria Burgas отвори за посетители през май 2012 г. и станa едно от любимите места за развлечение и пазаруване на гражданите и гостите на региона.

В 11-то издание на Националния конкурс „Сграда на годината” участваха над 60 сгради, разпределени в 12 категории. Конкурсът се проведе под патронажа на министъра на регионалното развитие и благоустройството Лиляна Павлова. Основните критерии при избора на победител, по които новопостроените през годината сгради бяха оценявани от журито, са цялостното представяне на сградата, вътрешната и външната архитектура, строителството, конструкцията, разположението, ползата за обществото, влиянието върху околната среда, интериорът и дизайнът.
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване