12/15/12 16:12
(http://radiomilena.com/)

Атентаторите от „Сарафово“ са трима или четирима, според Цветанов

cvetan cvetanov610 Атентаторите от Сарафово са трима или четирима, според Цветанов Атентаторите в Бургас са трима или четирима души. Това каза вицепремиерът и министър на вътрешните работи Цветан Цветанов в студиото на Дарик радио. Цветанов посочи, че атентаторите не са българи и няма информация да са пребивавали в страната ни преди с документите, с които са установени.

Вътрешният министър обаче отказа да коментира дали в случая става въпрос за международна терористична мрежа, както и дали заподозрените за атентата на летището в Бургас са граждани на една страна.

Министърът подчерта, че страната ни е водеща в разследването и докато не станат ясни фактите, България не би трябвало да възприема версиите на която и да е държава.

Премиерът Бойко Борисов категорично заяви, че в тази ситуация страната ни е водила много съгласувана политика с тази на ЕС и евроатлантическите партньори. „Неслучайно атентатът беше насочен срещу израелски туристи, за съжаление загина и български гражданин. Войната между Израел, Палестина и арабския свят, върви с пълна сила“, добави премиерът.

Министър Цветанов обяви резултата от друг криминален инцидент у нас. Той съобщи, че са заловени обирджиите на клон на „Алианц България“. Единият от тях е бил служител на фирмата и е знаел къде се намират касите и какво е разположението на офиса. По тази причина крадците са се отправили към точното място.

Припомняме, обирът стана в края на октомври тази година, тогава двама маскирани мотористи нахлуха в клона на столичния булевард „Дондуков“, пребиха охраната, завързаха касиерките и изчезнаха с парите от касата./econ.bg/

 Атентаторите от Сарафово са трима или четирима, според Цветанов

bookmark Атентаторите от Сарафово са трима или четирима, според Цветанов svejo Атентаторите от Сарафово са трима или четирима, според Цветанов google Атентаторите от Сарафово са трима или четирима, според Цветанов delicious Атентаторите от Сарафово са трима или четирима, според Цветанов stumbleupon Атентаторите от Сарафово са трима или четирима, според Цветанов facebook Атентаторите от Сарафово са трима или четирима, според Цветанов Сподели

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване