12/16/12 11:52
(http://radiomilena.com/)

Засилени проверки на търговията с елхи

Седмица преди Коледа започват масови проверки на търговията с елхи. Горските стопанства, пътищата, складовете и пазарите ще бъдат инспектирани от Изпълнителната агенция по горите, предаде КРОСС. Близо 90 000 коледни дръвчета ще осигурят за празниците от държавните горски предприятия. 50 000 от тях – отсечени, 40 хиляди – в контейнери. Тези елхи се добиват от специално създадени плантации и горски разсадници. Тази година търговците купуват елхите на цени, вариращи от 5 до 25 лева за отсечено дръвче, и от 10 до 30 лева за такова в контейнер. Цените на едро се определят от вида и височината на дървото, предаде бтв. Цените, на които продават елхите обаче, търговците определят сами. В момента, цената на една елха започва от 15 и стига до 100 лева.

 Засилени проверки на търговията с елхи

bookmark Засилени проверки на търговията с елхиsvejo Засилени проверки на търговията с елхиgoogle Засилени проверки на търговията с елхиdelicious Засилени проверки на търговията с елхиstumbleupon Засилени проверки на търговията с елхиfacebook Засилени проверки на търговията с елхиСподели

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване