12/16/12 20:11
(http://radiomilena.com/)

Коледен турнир по тенис на маса

tenis 300x191 Коледен турнир по тенис на масаОт ръководството на тенис клуба в Поморие съобщават, че на 21.12.2012г. (петък) организират Коледен турнир по тенис на маса за деца и възрастни. Статрът за децата е от 15 ч., а за възрастни възрастни – 17ч. Всички желаещи могат да се включат в турнира. За справки и записване: Диян Тенев, 0899586484. Такса за участие няма!

На 16.12.2012г. ученици от СОУ „Иван Вазов“ – гр. Поморие, членове на Спортен Клуб за учащи Поморие 2012 участваха в турнир по тенис на маса в гр. Бургас в центъра за тенис на маса с ръководител – майстор на спорта Борис Чакъров. Участваха деца от Черноморец – Бургас, СКТМ – Бургас, Царево и Поморие. Всички получиха материални награди, а на Петър Арабаджиев бе връчена  и грамота за най-емоционален състезател.

 Коледен турнир по тенис на маса

bookmark Коледен турнир по тенис на масаsvejo Коледен турнир по тенис на масаgoogle Коледен турнир по тенис на масаdelicious Коледен турнир по тенис на масаstumbleupon Коледен турнир по тенис на масаfacebook Коледен турнир по тенис на масаСподели

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване