12/16/12 09:52
(http://www.klassa.bg/)

Страхотно зрелище на Night of the Jumps, австралиец покори София

Австралийският пилот на Хонда Джош Шиън спечели второто българско издание на уникалното мотоциклетно шоу Night of the Jumps ("Нощта на скоковете"), след като няколко невероятни изпълнения пред пълните трибуни в зала "Арена Армеец" впечатлиха публиката и аплодисментите останаха изцяло за него.

26-годишният Шиън завърши финалната серия от надпреварата със сбор от 406 точки, които бяха достатъчни и за крайната победа.

На второ място на почетната стълбичка се качи французинът Реми Бизоар, но той беше най-големият победител в надпреварата. След като конкурентите не успяха да го засенчат в скоковете, той спечели своята трета титла от шампионата по мотокрос в дисциплината свободен стил.

Публиката беше посрещната от редица други изненади, като след тях бяха състезание за висок скок и томбола за автомобил.

След като испанецът Маикел Мелеро преодоля летва на 10.2 метра, аплодисментите обра и случаен зрител, който получи неочакваната награда от организаторите.

Едно от най-важните събития за вечерта се състоя между двете награждавания за рунд и сезон, а в него България беше провъзгласена за пореден път за организатор номер едно в световен мащаб. С това Българска федерация по мотоциклетизъм защити своето реноме на най-добре развиваща се в целия свят.




















iNews.bg

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване