12/17/12 20:17
(http://radiomilena.com/)

Синята коалиция като ПАСОК

Синята коалиция като ПАСОК ( лявоцентристка социалдемократическа политическа партия в Гърция). „Искаме да направим нещо като конфедерация от партии като социалистическо движение ПАСОК“, съобщи Йордан Нихризов, председател на Българската социалдемократическа партия

„Идеята е да се обединят колкото се може повече десни формации. В един по-широк център.

Най-вероятно дясната коалиция ще има един управляващ консултативен съвет по подобие на първото СДС, в което влизаха около 17 партии. Все още не е ясно кой ще е лидер на синята формация.

kostov dimitrov 300x208 Синята коалиция като ПАСОКБСДП щяло да предложи няколко варианта. Един от тях ще е шефът да е на ротационен принцип. Срещата между Надежда Нейнски, Иван Костов и другите участници в коалицията ще е в сряда или четвъртък, предаде КРОСС.

Споразумението обаче щяло да бъде подписано по-късно. „Единството е единствената формула за десницата, за да стане гарант, че демократичните промени в България няма да бъдат променени,“ заяви вчера Надежда Нейнски.

 Синята коалиция като ПАСОК

bookmark Синята коалиция като ПАСОКsvejo Синята коалиция като ПАСОКgoogle Синята коалиция като ПАСОКdelicious Синята коалиция като ПАСОКstumbleupon Синята коалиция като ПАСОКfacebook Синята коалиция като ПАСОКСподели

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване