12/17/12 09:03
(http://radiomilena.com/)

Юбилейният концерт на Дует Ритон на Бъдни вечер по БНТ 1

duet Riton1 Юбилейният концерт на Дует Ритон на Бъдни вечер по БНТ 1

Юбилейният концерт на Дует Ритон по случай 35 години на сцената ще бъде излъчен на Бъдни вечер по БНТ 1 веднага след централната информационна емисия „По света и у нас“ в 20 ч. Невижданото шоу се състоя на 28 ноември 2012 г. в зала 1 на НДК, а сега всички техни почитатели по целия свят ще могат да го видят и на екрана в празничната вечер. Рециталът ще бъде излъчен в пълния му вариант, разкри режисьорът Станислав Терзиев. Катя и Здравко изпълниха 30 от най-хубавите си песни на живо с оркестър и вокална група, а танцьорите от ансамбъл „Чинари“ и балет „Веда джуниър“ допълниха колорита на спектакъла. За първи път в България в техния концерт бе използвана най-новата технология за сценична визуализация – 3D maping от аниматорите Марин Петков и Станислав Петков от „MP studio“.

Почитателите на Дует Ритон ще бъдат зарадвани с техни изпълнения и на самата Коледа – 25 декември 2012 г., отново по БНТ 1. Обичаните изпълнители ще участват и в празничния концерт на Искра Радева „Коледни звезди“, който се състоя в събота, 15 декември 2012 г. Отново на живо, отново със своята вокална група, Катя и Здравко зарадваха публиката в зала 1 на НДК с три парчета по случай двойния юбилей на чаровната актриса – 15 години от създаването на нейния частен театър „Искри и сезони“ и 15-ото поредно издание на гала спектакъла „Коледни звезди“. Дует Ритон пренесе публиката на морския бряг в най-горещия сезон от годината чрез актуалния си хит „Лято за двама“ от Стефан Димитров и Богдана Карадочева, разчувства сантиментално настроените с разкошната балада на Тончо Русев и Ваньо Вълчев „Послеслов“, а за финал върна усмивките на зрителите с автошаржа на Катя към Здравко „Старо момче“.

Днес, 17 декември 2012 г., Дует Ритон заминават за Москва, където ще отпразнуват своя творчески юбилей с два концерта и в Русия. На летището следобед ще ги очаква техният близък приятел Филип Киркоров, а в рециталите ще участва и пеещият тв водещ Драго Драганов.

duet Riton Юбилейният концерт на Дует Ритон на Бъдни вечер по БНТ 1

СНИМКИ: БУЛФОТО

 Юбилейният концерт на Дует Ритон на Бъдни вечер по БНТ 1

bookmark Юбилейният концерт на Дует Ритон на Бъдни вечер по БНТ 1svejo Юбилейният концерт на Дует Ритон на Бъдни вечер по БНТ 1google Юбилейният концерт на Дует Ритон на Бъдни вечер по БНТ 1delicious Юбилейният концерт на Дует Ритон на Бъдни вечер по БНТ 1stumbleupon Юбилейният концерт на Дует Ритон на Бъдни вечер по БНТ 1facebook Юбилейният концерт на Дует Ритон на Бъдни вечер по БНТ 1Сподели

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване