12/19/12 16:15
(http://radiomilena.com/)

Председателят на Общински съвет Несебър се включи в благотворителен базар

IMG 0277 1 Председателят на Общински съвет Несебър се включи в благотворителен базар

Базарът по инициатива на младежката структура на Българския червен кръст в училището се състоя във фоайето на СОУ “Любен Каравелов”. Събраните средства от благотворителната акция ще бъдат дарени за две болни деца.

Стотици деца, техните учители, родители и приятели осигуриха експонатите за базара. Щандовете бяха отрупани с кулинарни изделия,напитки и сувенири. Продаваха ги ученици, членуващи в младежкия БЧК и доброволци, организирани от учителите Паунка Русева и Соня Дамянова. Всеки според възможностите се включи с покупка от базара. Сред най-щедрите купувачи бяха общински съветници заедно със своя председател  Благой Филипов, които традиционно се вклюючват в благотворителните акции, организирани в училището. Десетки дарители, сред които и чужденци, останаха анонимни. Събраните средства ще бъдат дарени за лечение на две болни деца.

                                                                                       Максим МОМЧИЛОВ

 Председателят на Общински съвет Несебър се включи в благотворителен базар

bookmark Председателят на Общински съвет Несебър се включи в благотворителен базарsvejo Председателят на Общински съвет Несебър се включи в благотворителен базарgoogle Председателят на Общински съвет Несебър се включи в благотворителен базарdelicious Председателят на Общински съвет Несебър се включи в благотворителен базарstumbleupon Председателят на Общински съвет Несебър се включи в благотворителен базарfacebook Председателят на Общински съвет Несебър се включи в благотворителен базарСподели

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване