12/20/12 22:36
(http://www.klassa.bg/)

Ръченица на барабан радва децата във втория безплатен празничен „Концерт на възглавници”

Ръченицата на Петко Стайнов изпълнена само на ударни инструменти – тъпан, барабани и маримба, ще зарадва деца и родители във втория безплатен неделен концерт на възглавници в новооткрития Bulgaria Mall в София. Концертите са специален коледен подарък от соковете Prisun за родителите и техните деца. Събитието е в неделя, 23 декември от 11 часа.

Безплатните празнични концерти на възглавници са три като първият се проведе на 16 декември. На него бяха събрани над 70 детски усмивки за кампанията „Подари усмивка на България”, която се организира от Prisun. Целта на кампанията е да вкара България в книгата на рекордите „Гинес” като страната с най-голямата усмивка. Усмивки се събират и във фейсбук страницата на соковете www.facebook.com/PrisunBulgaria.

Освен ръченицата в програмата на втория концерт са включени произведения на Вивалди, Бах и правото хоро на Добри Палиев.

Над 150 меки възглавници, специални листове за рисуване и цветни моливи ще направят интересно и приятно слушането на музикалните изпълнения. Настанени удобно на възглавници, децата могат да рисуват, могат да танцуват, могат дори да се докоснат до музикалните инструменти. Подкрепата за „Концерти на възглавници” е част от новата философия на соковете Prisun да подаряват усмивки и настроение на приятелите си. В програмата е включен и трети концерт на 30 декември.

Почитателите на класическата музика ще могат да се насладят напълно безплатно на празничните „Концерти на възглавници”, началният час на всеки концерт е 11 часа.


Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване