12/21/12 17:31
(http://www.klassa.bg/)

Facebook с генерални промени по потребителския интерфейс

В желанието си да поддържа висок интересът към своя продукт, Facebook се готви за нови генерални промени в потребителския интерфейс на настоящия Timeline.

В момента Марк Зукърбърг и компания експериментират с Timeline-а, като се очаква в новия вариант на потребителския интерфейс да настъпят сериозни промени.

Към днешна дата избрани потребители вече имат възможност да тестват новата версия, а компанията подготвя и масов бета тест, който трябва да стартира в най-скоро време.

Според ABC News новия Timeline ще се завърне към табовете. Очаква се тъмбнейл картинките за "Приятели", "Снимки" и "Карта" да изчезнат.

В предстоящата версия ще се появи нов "Относно" (About) таб, който отново ще предложи публикуваната от съответния потребител информация, плюс пълен списък с приятелите му.

Също така думата "абонати" ще бъде заменена с използваната от Twitter "последователи".

"В момента тестваме новият дизайн на Facebook, заедно с малка група от хора, с идеята да направим Timeline навигацията по-лесна от всякога."

През ноември Facebook експериментира и с други промени по настоящия Timeline, които все още не са достъпни за мнозинството потребители.

С други думи, ако маите ни простят, най-вероятно в началото на следващата година, ще си имаме и нова "социална" визуализация.

















Facebook








Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване