12/21/12 20:56
(http://radiomilena.com/)

Спират излъчването на бТВ по „Булсатком“

1c6858554ae223126b89cdea0b050f37 Спират излъчването на бТВ по БулсаткомТази нощ в 3.00 часа „Булсатком” прекратява излъчването на каналите на бТВ „Медия груп“ в своята мрежа. Операторът отказа да поднови договора си с бТВ „Медия груп”, съобщи КРОСС.

От bTV Media Group разпространиха информация, че причината е системното неизплащане на задължения в големи размери от страна на сателитния доставчик. Според медията сателитният доставчик на дигитална телевизия дискриминира медията и дава повече пари на конкурентите. Според новото предложение бТВ иска по-малко от 2 лв.  на абонат за 7 канала, а в същото време оценява и заплаща на конкурентите само за един канал в мрежата си 2,80 лв. на абонат.

Според запознати със случая друга причина за нежеланието на Булсатком да поднови договора е, че от медиината група са искали в договора да бъде заложени многократно по голям брой абонати според проучване на медиината група, а не според декларираните от Булсатком, което всъщност е в разковничето на скандала между двете страни.

 Спират излъчването на бТВ по Булсатком

bookmark Спират излъчването на бТВ по Булсаткомsvejo Спират излъчването на бТВ по Булсаткомgoogle Спират излъчването на бТВ по Булсаткомdelicious Спират излъчването на бТВ по Булсаткомstumbleupon Спират излъчването на бТВ по Булсаткомfacebook Спират излъчването на бТВ по БулсаткомСподели

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване