12/24/12 04:59
(http://www.klassa.bg/)

Цонко Цонев: За десета юбилейна година посрещаме Нова година с рок на централния площад в

За десета юбилейна година посрещаме Нова година с рок на централния площад в Каварна. Това каза в интервю за Агенция „Фокус” кметът на Община Каварна Цонко Цонев.
По думите му тази година програмата за посрещането на 2013 г. ще бъде много интересна с участието на немската хеви метъл група Primal fear. „Те ще бъдат подгрявани от Аналгин в центъра на града с хубави зари, специални ефекти. Ще изпратим годината с хеви метъл”, добави Цонев. „Това е десетата Нова година, която ще се празнува на площада в Каварна. Когато встъпих 10 ноември 2003 г., организирахме Нова година, която беше с Васко Кръпката, Каскадьори и други български групи. Тогава се празнуваше за първи път на централния площад. Може би за първи път в малък град в България се празнуваше така. Тогава започна традицията по доста места в средни и по-малки градове да се правят такива купони”, заяви Цонко Цонев. Той добави още, че в средата на 2013 г. Община Каварна ще посрещне Deep Purple.


















Яница ТАНЕВА








Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване