12/25/12 20:11
(http://www.klassa.bg/)

25 хил. коли са минали границата ни с Гърция по празниците

Повече от 25 хил. автомобила са преминали през граничните пунктове с Гърция от началото на празниците, предаде агенция "Фокус”.

По думите на директора на Регионална дирекция "Гранична полиция” главен инспектор Бойко Божков от началото на почивните дни по случай Коледа до 13 ч. на 25 декември преминалите границата са повече от 105 хил. души.

Между 24 и 25 декември около 4000 моторни превозни средства и повече от 10 хил. души са преминали в двете посоки, поясни Божков. Според него трафикът не е засилен, а по-скоро нормален за делничен ден.

Повечето хора, които са минали границата, са дошли на посещение в България, а по-малка част са пътували към южната ни съседка. Разликата е около 10 хил. души и хиляда превозни средства.

Според главния инспектор през почивните коледни дни не са констатирани сериозни нарушения на гранично контролно-пропускателните пунктове с Гърция. Към момента не се забелязват задръствания и струпвания на автомобили.


















Фокус

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване