12/25/12 21:05
(http://www.klassa.bg/)

БГ талантите през 2012: Медали и титли от неподозирани места

2012-та година определено беше подвластна на Олимпиадата в Лондон, където остана горчилката за България от малкото спечелени медали и неубедителното представяне в повечето спортове.

Оттам дойдоха множество алармиращи гласове за затъването на българския спорт и нуждата от генерални промени в управата, ръководенето на тренировъчния процес и търсенето на млади таланти.

Стигна се дотам, че започнахме да говорим с апокалиптични епитети за разрухата и безхаберието в родината ни, което било причината за тоталния провал на спортистите ни.

Ако има нужда от промяна, то тя е необходима най-вече в мисленето ни. Затова ще ви представим най-големите успехи на младите ни таланти, които прославиха България в най-различни поприща и дадоха заявка за бъдещо величие.

Спортът у нас в никакъв случай не е мъртъв и постиженията на младежи, юноши, девойки и кадети го доказа.

Вижте избраните ни кратки профили на отличителните български бойци, които направиха впечатляващи стартове на кариерите си.

Всички те са номинирани в най-различни индивидуални класации като "Спортист на годината", "Спортен икар", "Жена" и "Мъж на годината.

Прочетете за неподозираните сфери, в които България може да се гордее с медалисти и шампиони, в Sporta.bg
























iNews.bg

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване